2012. május 31., csütörtök

Baby shower


A baby shower nemcsak azért jó találmány, mert az ember egy darabig utoljára bulizik egy önfeledtet a leendő mamával, hanem azért is, mert csupa olyan rózsaszín cukiságot és egészségtelen édességet lehet enni-készíteni, ami amúgy vállalhatatlan lenne. Gumicukor cumit például.  :)
Meg lehet huszonvalahány lufit elektrosztatikus varázslással felragasztni a mennyezetre, aztán csodálkozni, hogy az egyik még öt nap múlva sem esett le.

És lehet ilyen miniatűr füles sapit horgolni - a biztonság kedvéért elasztikus zoknifonalból, hogy tuti jó legyen még szeptemberben is.

Jólnevelt baba pedig megvárja, amíg a mamája bulizik egy utolsó nagyot és három napra rá meg is születik. Isten hozott, Lili!

4 megjegyzés:

 1. Gratula!
  A mi Lilink, aki Lilianna Sára, már három éves.
  Minden jót a babának!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ügyes volt ám ez N.H.-né :)
   @Márta: dejó, nem is hallottam más Liliannáról eddig, csak a miénkről(Lilianna Boglárka) :) ok, persze LiliÁnáról már igen, de azt hittem naivan annyira nem szokványos a Lilianna így egyben!:) nekünk az osztrák anyakönyvezető dupla L-vel akarta írni haha, végül maradtam az eredeti tervnél egy L-vel..(+apukája kedvéért megspékeltük a másik kedvenc lánynevünkkel...)
   Otthoni magyar anyakönyvezésnél meg azon problémáztak picit, h így ez létezik-e meg tényleg egybeírandó?!... végeredményben simán ment, csak másfél hónapot vártunk a magy.szül.anyakönyvére, de nem a név miatt!...

   Törlés
  2. hú, én meg még nem is láttam ezt a bejegyzést! Köszönjük a köszöntést, a bulit meg pláne, mégegyszer, nagyon jó élmény volt, tökéletes időzítéssel :)))

   Törlés