2010. május 10., hétfő

Fiúknak készült

Néhány gombolyagvég barnás-drappos árnyalatú fonalnak kerestem életcélt. Munkát kapott ezen kívül két pici fagomb, hogy aztán remélhetőleg egy hasonlóan apró babafejen találja meg a helyét. Amint lesz időm a horgolástól...ööö... a gyerekektől... listázom a meskán. Az a helyzet, hogy több sapit tudok meghorgolni egy nap, mint amennyit lelki erőm van feltölteni. Ezt lehet nézni így is, úgy is, én most úgy nézem, hogy örülök :)

És hogy el ne felejtsem: ez sem egy spanyol viasz sapi. Ezeket az elől gombos fazonokat már régen csodálom távolról az etsyn, alább látható egy haladó verziója. Cuki, igaz?

8 megjegyzés:

  1. Ez a sapi is nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  2. Ez a sapi nagyon jó, ilyen kell az Ádámnak is, majd készítenem. Csak én zöld színben készítem majd neki. :) Ez a szín is nagyon jó.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a fazon! Ezt korábban én még nem láttam!

    VálaszTörlés
  4. Én főleg azt szeretem ebben a fazonban, hogy megfelelő színű fonalakból szerintem vagány lányoknak is nagyon jól áll - és ilyen fazont ezen kívül csak kettőt ismerek.

    VálaszTörlés
  5. Na Panki nem az a vagány típus, édesem...;)de a csibészúrnak, biztos elkészítem én is majd őszre, hozzá viszont nagyon passzol!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klasszul néz ki a fagombokkal.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik a szin kombinacio es kulon jo otlet azok a kis gombok...:-)

    VálaszTörlés