2010. május 10., hétfő

Fiúknak készült

Néhány gombolyagvég barnás-drappos árnyalatú fonalnak kerestem életcélt. Munkát kapott ezen kívül két pici fagomb, hogy aztán remélhetőleg egy hasonlóan apró babafejen találja meg a helyét. Amint lesz időm a horgolástól...ööö... a gyerekektől... listázom a meskán. Az a helyzet, hogy több sapit tudok meghorgolni egy nap, mint amennyit lelki erőm van feltölteni. Ezt lehet nézni így is, úgy is, én most úgy nézem, hogy örülök :)

És hogy el ne felejtsem: ez sem egy spanyol viasz sapi. Ezeket az elől gombos fazonokat már régen csodálom távolról az etsyn, alább látható egy haladó verziója. Cuki, igaz?

8 megjegyzés:

 1. Ez a sapi is nagyon jó lett!

  VálaszTörlés
 2. Ez a sapi nagyon jó, ilyen kell az Ádámnak is, majd készítenem. Csak én zöld színben készítem majd neki. :) Ez a szín is nagyon jó.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ez a fazon! Ezt korábban én még nem láttam!

  VálaszTörlés
 4. Én főleg azt szeretem ebben a fazonban, hogy megfelelő színű fonalakból szerintem vagány lányoknak is nagyon jól áll - és ilyen fazont ezen kívül csak kettőt ismerek.

  VálaszTörlés
 5. Na Panki nem az a vagány típus, édesem...;)de a csibészúrnak, biztos elkészítem én is majd őszre, hozzá viszont nagyon passzol!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon klasszul néz ki a fagombokkal.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik a szin kombinacio es kulon jo otlet azok a kis gombok...:-)

  VálaszTörlés