2014. október 15., szerda

WIPszerda: pöttyös takaró

Volt egyszer, hol nem volt, rengeteg színes maradék fonal. Egy doboz alján unatkoztak, senki nem foglalkozott velük, így azon törték a fejüket, most mitévők legyenek. Tudták, hogy ha sokáig a dobozban maradnak, jönnek a molyok és megeszik őket. Na de mi másra lennénk jók? - sóhajtoztak hangosan. - Például egy színpompás takaróra! - jutott eszébe az egyiknek.- Már csak egy kis feketét kell szereznünk, hogy a nagy tarkaságból ne legyen összevisszaság.
Hát így is lett. Ha majd mind összeszedi magát és körré meg négyzetté alakul, takaró lesz belőlük. A molyok meg vesszenek!

9 megjegyzés:

  1. Szuper ! Nagyon tetszik. :)
    Nálunk a maradékból zoknik lesznek, de az ötlet nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Imádom a pöttyös takarókat, néhányat már én is horgoltam :) És fekete háttérrel is nagyon vidámak a színes pöttyök...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az úgy volt, hogy én Zelnice-Timinél voltam és megcsodáltam az ő pöttyös takaróját, és ha jól tudom, ő meg a te pöttyösödből kapta a kedvet, szóval ez egy ilyen láncreakció.

      Törlés
  3. Köszönöm nektek. Én is nagyon élvezem és várhatóan még jó sokáig így lesz ez, mert szerintem készülni fog vagy egy évig.

    VálaszTörlés
  4. Imádom a pöttyös blokkot és ezekkel a színekkel nem semmi :-) Várom a teljes képet a kész takaróról. Bár, ahogy írtad, ez el fog tartani egy darabig. Nem baj, türelmes leszek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, lattam, hogy nalad is van. Olyan ez, mint a baranyhimlo - kevesen usszak meg a pottyoket :-)

      Törlés