2013. december 28., szombat

A futósapkám


Eredetileg ez a sapka karácsonyi ajándék lett volna az egyik tesómnak, csak éppen a család férfistylistja azt mondta, hogy nem, ezek nem a célszemély színei és amúgy is túl nőies a minta. Szerintem mondjuk uniszex, de ebben a kérdésben mégis adni kell egy férfi véleményére, úgyhogy kineveztem a cuccot futósapkának magam számára.
A futósapka amúgy kényes téma. Én polárba ugyan nem dunsztolom a saját fejem, izzadok eléggé futás közben, nem kell még plusz műanyagba csomagolódni. De azért legyen valamennyire cool is a cucc, horgolt virágos romantika meg beretfazon eleve kizárt.


Magam is csodálkozom, de sikerült eltalálnom az ideális fogyasztást és ezzel együtt az ideális fejrepasszoló formát. A fonal egyébként GGH Joker, bámulatos színekben létezik, úgyhogy a közeli fonalboltba lépve rögtön mantráznom kell, hogy ne vígy minket kísértésbe. Néha hatásos az ima, néha nem.
És mert december 24-én délelőtt az idő olyan volt, mint tavaly április végén, gyorsan fel is avattam egy röpkocogással az új holmit. Tisztára úgy néz ki, mintha szándékosan passzolna a szín a dzsekimhez, pedig dehogy.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, és szerintem is uniszex. Sajnos nálunk a fiúk hallani sem akarnak arról, hogy ilyesmit csináljak nekik.

    VálaszTörlés
  2. jó futást! :)

    (nekem a kötöttben nagyon megfájdul a fejem, így kénytelen vagyok cafatosra izzadni a polársapiban:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet ám, hogy igazán hidegben nem lenne elég. Viszont olyankor nem visz rá a lélek a futásra :)

      Törlés
  3. Szerintem is hordhatnák ezt fiúk is, klassz sapi, a futásért meg külön elismerésem.

    VálaszTörlés