2012. november 18., vasárnap

Koboldsapesz


Hosszú-hosszú szünet után újra készült egy újszülött sapka a Manócsomag Alapítvány javára. Nem horgolok rendelésre normális esetben, de vannak olyan kérések, amelyekre egyszerűen képtelenség nemet mondani. Ezt a sapkát egy hamarosan születő unokahúginak kérte egy ismerősöm. Az ismeretségünk egyébként Zazáleának köszönhető. Úgy történt ugyanis, hogy a Bécs-Budapest buszjáraton, ahol egyébként nem szokott tolongás lenni és mindig egyedül ülök a két széken, kivételesen csak valaki mellett volt már hely. Ennek a valakinek az ölében Zazálea táska volt, úgyhogy bár ritkán kezdeményezek beszélgetést vonaton, buszon, akkor valahogy annyira spontán jött, egyszerűen nem lehetett nem beszélgetni. Vannak ilyen véletlenek, és ebből a véletlenből lett most ez a sapka. (Meg Barka Libikóka fonalból némi effektfonallal és két fagombbal körítve.) Szerintem koboldos. Vajon kisfiú vagy kislány születik-e bele?


4 megjegyzés:

  1. Cuki! Irigykedünk!

    Mindig elfelejtem visszaadni a mi effektfonalas sapkankat,amire aztmondtad mégrégen, hogy tudnálnagyobbat belőle... Mert aaaannyira szép, de olyan kis icipici aprocska Lili sok észtől megnőtt fejecskéjére :)

    VálaszTörlés
  2. Visszaolvastam az utolsó mondatom, es úgy érzem, bocsánatkéréssel tartozom - többet időt kne felnőttársaságban töltenem :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is a gond az utolso mondattal? :) Persze, persze megcsinalom, merd le lsz azt az okos fejet korbe meg fejtetotol fulaljaig ill homlokig. Azt hiszem, tudom fejbol, hogy nezett ki - marmint a sapi.

      Törlés