2012. szeptember 20., csütörtök

Kalandozások a ruhásszerkényben


Megelégeltem, hogy reggelente rendszeresen tanácstalanul ácsorgok a ruhásszekrény előtt és habár választék lenne, végül mindig ugyanannál a négy-öt kombinációnál kötök ki. És mert ezen a problémán új ruhák vásárlása sem segít, inkább kihasználtam egy váratlan kétórás szabadidő blokkot, és szépen felpróbálgattam mindent mindenféle olyan párosításban, amit egyébként nem szoktam felvenni. Mert túl merész, mert szerintem kihíztam / lóg rajtam vagy mert egyszerűen elfelejtettem, hogy az a bizonyos cucc egyáltalán létezik. A legjobbakat felírtam magamnak és elkezdtem összeállítani hasonló szetteket a polyvoreban. Mondanom sem kell, hogy a holmijaim legtöbbször nem menő márkásak és nem is mindig sikerül pont olyat találni, de hátha a hangulat átjön. Boldog shoppingolást az otthoni ruhásszekrényben!

6 megjegyzés:

 1. Le is fényképeztetheted magad a szettekben, s kiteheted valahova, vagy összegyűjtheted egy füzetbe, s akkor csak fel kell csapni a füzetet, s nem kell gondolkodni többé! :)

  VálaszTörlés
 2. Ezt nekem is ki kell majd próbálnom. :)

  VálaszTörlés
 3. Ez jó! Ajtó hátoldala/falon tábla szerintem jobb, reggelente tanulmányozhatod magad a különböző összeállításokban grimaszolva, gesztikulálva. Haláli!

  Meg kellene lépni, mert hasonló problémáim vannak nekem is.

  VálaszTörlés
 4. Jó ez a klasszikus színösszeállítás. A piros harisnya nálam is nagy kedvenc.

  VálaszTörlés
 5. ez jo!! nekem foleg akkor van ilyen erzesem, mikor az evszakok valtoznak. mar nem emlekszem pontosan mim is van:-)
  ez a probalgtas jo otlet, de ehhez tenyleg nyugodt ido kell:-)

  VálaszTörlés
 6. juj, ahhoz rengeteeeeeg idő kéne, h próbálgatni lehessen szetteket nekem pl. DE nagyn jó ötlet. A lefotózással annyi a baj,h ugyanaz a szett nem mindig áll ugyanúgy, én legalábbis tapasztaltam ilyet, h jól bevált cucc/szett már nem volt az igazi... aztán mittom pár hét múlva megint tökéletes :D:D kedv, hangulat, időjárás, 1-2 kiló plusz (pms izék), stb... irtó sok minden tud befolyásolni :D

  VálaszTörlés