2012. szeptember 11., kedd

Hopp, megint egy SBS!Az augusztusi Barka-féle közös kötés az oka mindennek, azaz annak, hogy meghorgoltam x+egyedik SBS-em. Ott láttam ugyanis egy lágyan eső, selymes SBS-t, ami mint kiderült, Alize Bellából volt. Csipkekendő pamutfonalból - ha nem láttam és fogtam volna saját kezembe, nem hittem volna, hogy lehetséges.
Szerencsére volt még a múltkori babatakaróból kb. két gombolyag a színátmenetesből és valamennyi az egyszínűből is. Az egyszínűből lett az utolsó sor - nem mondom, hogy szegély, mert annyira nem nagy szám, alig tűnik fel, hogy eltér a kendőtesttől.

Ez a kendő egyszerűen tökéletes, egész biztos fogok még más színűt horgolni ilyen fonalból. És bár világosabb, mint az őszi táskám, de a Szandi-féle zakóm tökéletes közbülső láncszemet képez a sorban: visszafogott drapp kendő, visszafogott lila zakó, sötét barnáslila táska. Mintha stylist válogatta volna, pedig csak a véletlen.

5 megjegyzés:

 1. Nagyon kellemesnek, szépnek tűnik!

  Kár, hogy nem látni egészében :)

  VálaszTörlés
 2. Ugyan, a styleistod volt, nem kell szerénykedni :) kíváncsi vagyok egyébként, majd gyere ebben, ha találkozuk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amikor a bőröndöt elhoztam, akkor is ebben voltam és szerintem észre is vetted. :)

   Törlés
 3. Ehhez mekkora tűt ajánlasz? Mostanában kezdeném egy hasonló fonalból. Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Nóra! 4-4,5-öst próbálj ki szerintem. Én általában 4,5-össel szoktam, de ki milyen szorosan horgol, attól is függ.

   Törlés