2012. szeptember 3., hétfő

Első nap az iskolában

Most már olyan, mintha nem is én írtam volna 3 éve ennek a blognak az első bejegyzését az ovi- és bölcsikezdős félelmekről. Egy konstans téma van, a korai kelés - na, ez ma is épp akkora kihívás, mint akkor.

7 megjegyzés:

  1. De aranyos!:o) Milyen rég ment az enyém elsőbe! Most a 13., utolsó évét koptatja:o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyukám azt mondta, amikor mindhárman leérettségiztünk, pezsgőt bontott - hamarosan ezek szerint Te is ünnepelhetsz :D

      Törlés
  2. nem tunik elsosnek, igen profi es magabiztos:;-)
    Barni kozelsem volt meggyozve reggel, hogy neki ez tetszeni fog,de vegul nagyon elegedetten jott haza.

    VálaszTörlés
  3. Ó az a sulikezdő cukorcsomag... Cukor van benne? Vagy más finomságok? Nálunk miért nincs ilyen?
    Az én fiam is most kezdte, vidáman, várakozással telve. És még első nap sem ment el a kedve. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak benne édességek is, ugyanis a lényege az, hogy a keserű iskolai életbe némi édeset csempésszen, úgyhogy itt még én is engedek az elveimből. De ilyen apróságok is, mint hercegnős labello, kis pénztárca, amibe a bérletet is bele lehet majd tenni. Egyébként simán lehet csinálni ilyen tölcsért. Ez pont készen vett, de voltak többen az osztályban, aki saját készítésű kartontölcsért hoztak.
      itt legy tutorial hozzá http://www.basteln-gestalten.de/schultuete-basteln - a giccses kiskutyákat nem kötelező rárakni: )
      itt pedig ötletek a díszítésre http://www.google.de/search?q=schult%C3%BCte+basteln&hl=hu&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9ghGUPaUKNP64QSF9IDADQ&sqi=2&ved=0CBsQsAQ&biw=1280&bih=620

      Törlés