2012. július 1., vasárnap

Az utolsó utáni SBS (8.)

Miután elkészült a natúr babatakaró - személyi adatai: majnem 4 gombóc drapp átmenetes Alize Bella és egyharmad gombóc drapp nemátmenetes Alize felhasználásával épp 20 deka, kb. 60 x 80 centi - eszembe jutott, mennyire nemkedves dolog egy kisbabának ajándékot adni, az ötéves nagytestvért pedig meglepetés nélkül hagyni. Így aztán visszafogtam magam, még nem adtam át a kis takarót (38 fokban talán nem is nagyon hiányzik neki), hanem tegnap a strandon gyorsan belekezdtem egy SBS-be. A fonalról tudok regélni órákat, hogy mennyire erdei gyümölcs, meg mennyire pont annyi narancssárga és lila van benne, amennyi kell, picit se több vagy kevesebb. Pandora boltjában vettem még régen, és már horgoltam belőle egy másik  granny kislánykendőt is, meg van egy félbemaradt Do-pulcsim is, amit időközben kinőtt, szóval majd át kell gondolni a sorsát. Na de a lényeg, hogy L. sem marad ajándék nélkül, valamint hogy újra bebizonyosodott a sohase mondd, hogy soha igazsága.

 Nem csoda, ha a modell kicsit pilledt, takaró nélkül is hőség van.


Ahogy látszik, a szélminta egyszerű lyuksor: két pálca, két légszem, a sarkoknál meg ahogy kijött.

És a tökéletes erdei gyümölcs életérzés - ezúttal tényleg színhű. Annyira sajnálom, hogy ez a szín nem passzol az arcomhoz és nem horgolhatom meg magamnak belőle a már rég kinézett Doris Chan ananászos kendőt.

3 megjegyzés:

  1. Bele lehet harapni, annyira jól sikerült ez az erdei gyümölcs!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű színe van ennek a kendőnek. Tényleg hogyan lehet megállapítani, hogy mi passzol az arcodhoz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak különféle színtipológiák, az én eléggé vegyes fajtámat leginkább ez a könyv segített behatárolni: http://www.libri.hu/konyv/talald-meg-a-szineidet.html

      Törlés