2011. február 20., vasárnap

Mikor lesz már nyár?

Tudom, tudom, a nyárral együtt eljön a fürdőruhaszezon is, és ilyenkor szinte minden nő fejében megfordul, hogy nem elég szép, csinos meg vékony - bárhogy is néz ki, nyilván mindig lehetne jobban. Pedig mire is az elégedetlenkedés, mondja ez a tábla biocsoki. Nicht alle Engel tragen Kleidergrösse 36, azaz nem minden angyal hord 36-os ruhát. Milyen igaz - gondoltam magamban, és krónikus energiahiányomat egy kis csokival gyógyítottam. Egyébként nem volt olyan finom, mint amilyen jópofa a csomagolás.

De igazából ezt a bejegyzést nem egy csoki kedvéért írtam, hanem hogy megmutassam, lassan de biztosan megtalálják helyüket a Sabinetől kapott varrós alapanyagok. Mert igen, én voltam az egyik szerencsés nyertes abban a blogjátékban, amelyben a 10 000. Dawandán eladott termékét ünnepelte. A boltjában csupa szépség, szalagok, vicces gombok, anyagok, és még sok apróság között válogathatunk.
Arra gondoltam, ahelyett, hogy lefényképezném ömlesztve azt a sok szalagot, gombot és mindenfélét, amit kaptam, inkább a felhasználás módját mutatom majd meg - íme az első, egy újra hasznossá tett rövidnadrág Donak.

Ahogy az sejthető, egy hosszúnadrágból készült pár nyisszantással és némi varrással. Nemcsak kinőtte ugyanis a leány, hanem a térdét is kilukasztotta tavaly ősszel. Viszont a dereka még jó - ami ritka kincs a mi családunkban, ő ugyanis nem túl nagy, inkább túl kicsi derékméretekkel rendelkezik a magasságához képest.
S hogy a tavalyi farmer ne legyen túl unalmas, egy katicás és egy darazsas gombbal dobtam fel - mindkettő a nyereménycsomagban rejtőzött. Ezúton is nagyon köszönöm a meglepetéscsomagot, Sabine!

Részünkről akár jöhet is a nyár!

(A borzalmas képekért elnézést, nappali fényben legközelebb egy hét múlva tudnám lefényképezni, így maradt a kompromisszum.)

4 megjegyzés:

  1. Az első pár sor után komolyan azt hittem, hogy a tiéd lesz a rövidnadrág! :D

    VálaszTörlés
  2. Azok az idők már elmúltak sajnos, hogy én forrónaciban tegyem közszemlére a lábam :) De egyelőre nem biztos az sem, hogy Do hordani fogja, ugyanis épp attól fél, hogy ha felveszi, akkor a méhecskék rászállnak majd haverkodni a méhecskegombbal. Na de várjuk ki a végét :D

    VálaszTörlés
  3. Úgy érzem soha, és ha nem sikerül formálódni addig ne is jöjjön. Jó lenne valami igazán jó kis nyaralás tényleg.Most valahogy minden olyan más mint régen. Ó azok a boldog békeidők!

    VálaszTörlés
  4. Az idei divat sztárja a maxi szoknya, szóval ha akarja az ember, akár semmit sem kell mutatnia. :) fürdőruhában meg a kedvencem a tankini, nem egyrészes-öreges, mégis mindent takar. Bár nem hiszem, hogy idén bármiféle vizet fogok látni nyáron a fürdőkádon kívül, azért igen, jöhetne egy bármilyen nyaralás.

    VálaszTörlés