2010. október 18., hétfő

Olvasós blog gyerekkönyvekről

Mielőtt ma is elfelejteném megírni ezt az ajánlót...

Van egy társaság, akik varrás-kézimunkázás közös nevezővel kezdtünk el összejárni. Aztán - mert majdnem mindegyikőnknek vannak gyerekei, hamarosan jöttek az új és új témák. Közös bennünk, hogy nem teszünk akármit a gyerekek elé, se ételt, se játékot, se könyvet. S mert keressük az értékeset, szívesen osztottuk meg egymással, milyen jó könyvet láttunk és milyen mese volt rettenetes és sokkoló a gyerekeinknek. És akkor most mindezek a tippek, vélemények és tapasztalatok ezen a blogon is olvashatók lesznek. Egyelőre Gabi a legaktívabb író, de talán belejövünk mind. S reméljük, lesz minél több hozzászóló olvasó is, mert több szem több könyvet lát.

2 megjegyzés:

  1. Szia, csöndben olvaslak mar egy ideje, most szeretnem megköszönni ezt az olvasos blog ajanlot, kisfiam 2 eves mult, falja a könyveket, de mivel nem Magyarorszagon elünk, jo elöre fel kell terkepeznem az ajanlatot, hogy ha megyünk haza, egyszerübb legyen mindent beszerezni :)
    Ez a blog nagy segitseg nekem, elvezet "lapozgatni" benne :)
    Tovabbi szep hetet!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon örülök, hogy hasznos neked is ez a blog :) Van egy könyv, épp pár napja kaptuk ajándékba, még nem írtam róla, de azért ajánlom: Lackfi János A Bögre család újabb kalandjai a címe, nagyon vicces versek. Kortól függetlenül kockásra nevettük a hasunkat rajta.

    VálaszTörlés