2010. július 1., csütörtök

Közjegyző jelennemlétében

megtörtént a sorsolás! A sorsolási bizottság egyik tagjának betegsége némileg elbizonytalanított, de aztán beláttam, egy beteg gyereket is kell szórakoztatni, és egy sorsolás mennyire jó móka. Így aztán nyélbe ütöttük a hagyományos paprcetlis, sapkás módszerrel. Fényképes dokumentáció nélkül mutatom, mert természetesen ebben a pillanatban merült le az akkumulátor, tovább húzni meg a sorsolók izgatottsága miatt már nem lehetett az ügyet.

Egyébként vicces volt, kértem őket, hogy válasszanak ki egy sapkát mindketten a sorsoláshoz. Meg is tették, bár furán néztek. Később derült ki, miért - ők azt hitték, hogy a fejükön kell sapkának lenni sorsolás közben.

Na mindegy, nem növelem itt az izgalmi szintet sztorizással. A gyereksapit egy sötétkék baseballsapka és Kristóf közreműködésével sorsoltuk ki, a nyertes pedig Karina! (Húha, profi horgolónak horgolni mindig nagy kihívás... Majd kérlek, mérj fejkörfogatot, és kívánj színvilágot!)

A csat gazdáját pedig egy benzinkék lukacsos nyári kalapból Doresz sorsolta ki: Bea, te vagy a nyertes!

Mindannyiótoknak köszönöm a játékot! Hamarosan friss hírekkel jelentkezem :)

6 megjegyzés:

  1. Kérlek szépen, - könyörgöm... áruld el, hogy melyik Bea? :o

    VálaszTörlés
  2. Drága Anyahajó!!
    Nagyon boldog vagyok, és bizti Doma is az lesz, csak már alszik :))
    Köszönjük Kristófnak a szerencsés kezecskét. Holnap mérek buksit, írok mailt. Hova is? Itt az én címem: 3fiavankukacgmailpontcom. A színvilágot meg rád bízom, legyen valami anyahajós :)
    Nagyon köszönjük még egyszer a játék lehetőségét!!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyerteseknek (a betegségnek remélem már nyoma sincs azóta)!

    VálaszTörlés
  4. Jaj de jó, köszi. :)
    Remélem, valamelyik lányom is örülni fog neki. :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a nyerteseknek:-) Bea, sem én, ismerősöm nem nyert még soha semmit. Szóval nem csak a csatot nyerted meg, hanem eme elismerő címet is :-)

    VálaszTörlés