2010. április 27., kedd

harsogó színek

Eldöntöttem, hogy méltó jövőt építek egy tucat gyönyörű, színes maradék pamutfonalnak. Ha már sapkák nem lehettek szegények - mert ennél szebb sorsot aligha képzelhet magának egy gombolyag Catania - legalább lépjenek elő párnahuzattá.



Erre természetesen még várni kell, de türelem és nappali fény rózsát terem. Igen, nappali fény, valahogy lámpafénynél képtelen vagyok a színeket normálisan összepárosítani, így ezzel a projekttel csak hétvégén tudok haladni.

15 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lesz. Csak nem a kanapéra a nappaliban?

    VálaszTörlés
  2. Szuper jól néznek ki ezek a színek így együtt! Nagyon kíváncsi vagyok a végére.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lesz!!!Nagyoj szeretek én is cataniaval dolgozni, olyan szép színei vannak:D.

    VálaszTörlés
  4. Ó, azt hiszem gyönyörű párnák lesznek!!!

    és ezek a színek!! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek! A kép láttán azonnal tudtam, hogy csak Catania lehet, bár nem vagyok egy nagy szakértő, de nekem az a fonalak netovábbja.

    (Egyébként nekem ilyesmi horgolt-patchwork stílusú mellényem volt tizenévesen, amikor épp a hippikorszakomat éltem, mint amilyen a te párnád lesz. :D És imádtam.)

    VálaszTörlés
  6. Konyhaszékekre, négy darabra készítem, úgyhogy a vége még a távoli jövőbe vész. :) Nem beszélve arról, hogy a párnákat is meg kell még varrni.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lesz, napsugaras-szivárványos lesz a konyhád!

    VálaszTörlés
  8. Szerintem is nagyon szép lesz! Igazán jó színek, kimondottan olyan, mint Attic24 stílusa!
    http://attic24.typepad.com/weblog/

    VálaszTörlés
  9. Igen, attic is hasonló, bár akinél én először láttam ilyet, az Elisabeth Cat http://www.flickr.com/photos/elizabethcat/ - bámulatos mi mindent csinál! Még az is lehet, hogy hozzá hasonlóan fehérrel fogom körbekeretezni a négyzeteket. Ezt még nem döntöttem el, de hajlok rá.

    VálaszTörlés
  10. azert az nem baj, ha nem mindenkinek tetszik, ugye? csak mert sztem ezek a fonalak szep fenyes tokjo szinek, es vegul nagymamas hangulatu lett a vegeredmeny, ahol pont ez veszett el beloluk, es sztem te ennel sokkal viccesebbeket szoktal csinalni

    VálaszTörlés
  11. Azért nem baj :) Meglátjuk, mi lesz a vége. Ehhez a terítőhöz készül, talán ellensúlyozza a nagymamásságot http://agifoz.blogspot.com/2010/01/villa-interju-az-anyahajoval.html

    VálaszTörlés
  12. Végre bekukkantottam hozzád-nagyon szépeket alkottál megint!! Türelmed végtelen...
    A kislánykád azon a franciás fotón tündéri!!!

    VálaszTörlés
  13. Kösz, Trinity :)

    Tisztelettel jelentem, hogy négy szín fellázadt és ragaszkodott hozzá, hogy sapkává is változzon, úgyhogy hamarosan új képekkel jövök! Ennyit arról, hogy meddig bírom sapkák nélkül.

    VálaszTörlés
  14. Ha konyhaszék, akkor: http://woodwoolstool.blogspot.com/2009/12/wood-wool-stool-shipping-day.html

    VálaszTörlés