2009. szeptember 19., szombat

Szolíd, elegáns és nagyon selymes


Én ilyen fonallal még nem is találkoztam. Nem úgy puha, mint a fonalak általában lenni szoktak, hanem sima és selymes. Még tavaly vettem, azóta várt arra, hogy végleges alakot öltsön. Egy véletlennek köszönheti, hogy ilyen sál lett belőle. Két éve horgoltam egy olyan sapkát Nagylánynak és magamnak, ami csak egy cső volt, és a tetején össze lehetett kötni egy zsinórral. Naná, hogy a zsinór elveszett róla, de a sapka valahonnan előkerült pár hete. Doresz azonnal a fejére húzta, majd tovább, a nyakára. És nagyon jól állt neki, mint egy garbónyak. Innen jött a garbósál ötlete, ahonnan már csak egy lépés volt, hogy lehessen megcsavarni a nyak körül, mert az mégis nőiesebb, kecsesebb, elegánsabb. Az elegáns szóra aztán már azonnal ezt a fonalat asszociáltam, hiszen mind a színe, mind a tapintása királyi. Remélem, hamarosan eljön érte egy királylány. Vagy egy királyfi, hogy a királylánynak ajándékozza.

6 megjegyzés:

  1. De szép (vagy benne). Én biztos megtartanám magamnak.

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) Az a helyzet, hogy sál meg sapka annyi van már nekem eddig is, hogy megtelik vele egy nagy komódfiók. Különben számomra is meglepő volt, hogy ez a szín nem is áll rosszul nekem. Eddig mindig élénkebbeket hordtam.

    VálaszTörlés
  3. figy, az van, hogy alularazod a horgolasaidat, ma lattam a promodban egy ehhez hasonlo salat, messze nem szep fonalbol, de latvanyos volt, ketszer ennyiert adtak, sztem legy batrabb az arazasban, es max akciozol majd karacsony elott, foleg mert sztem tobb melo van ezekben, mint amennyire ertekeled

    VálaszTörlés
  4. Hát én voltam :D

    A sál gyönyörű, itthon már többször fel is próbáltam. Ha másért nem is, de ezért várom már a telet!

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Lorix, örülök, hogy találkoztunk és köszönöm a vásárlást! A blogod is gyönyörű, már fel is tettem a bloglistámra.

    VálaszTörlés