2010. december 30., csütörtök

Rendkívüli poszt

Úgy értve rendkívüli, hogy megszakítom a minden napra egy horgolás szériát. Tegnapra merültek le az elemeim annyira, hogy két hét betegápolás után én is benyaltam egy vírust. Tegnap sem a számítógépet nem nyitottam ki, sem nem horgoltam, sem kávét nem kívántam, azt hiszem, ezzel elég plasztikusan érzékeltettem, hogy nullától tízesig skálán hányasnál álltam. Ma már jobb, de azért annyira nem, hogy kimerészkedjek a szabad levegőre fényképezkedni.

Ebben az állapotban az se lenne szerencsés, ha éves visszatekintést írnék, félek, hogy feketébbre festeném a dolgokat, mint amilyenek valójában voltak - csak mert épp vacakul vagyok. Ezért azt találtam ki, hogy (bemelegítésként a hamarosan meghirdetendő nyereményjátékra) egy kis linkösszegyűjtésre hívlak benneteket.

Gondolom, mindannyian merítünk ihletet más horgolóktól-kötőktől a netről. És biztos van olyan alkotás, netán blog/alkotó aki, ami a kedvencetek, de talán nem annyira közismert. Ki volt nektek az év felfedezése vagy a legszebb, leginspirálóbb, legizgalmasabb darab, amit találtatok?

Íme az enyém, természetesen freeform crochet, mi más is lenne - mégpedig a túlburjánzó fajtából. Nemcsak a linkelt kép izgalmas, hanem a környékén lévő többi is. Ami különösen tetszik, hogy az egész egy környezetvédelmi indíttatású projekt, a korallok fenyegetettségére akarják felhívni a figyelmet.

Amiért nekem ez most a kedvencem, hogy van két nagyobb freeform munkám elkezdve, meg kaptam karácsonyi ajándéknak is egy freeform horgolásos könyvet, szóval most van az inkubációs szakaszom, amit remélem, hamarosan megvalósítás is követ.

Kíváncsi vagyok a Ti kedvenc/leginspirálóbb képeitekre, írjátok meg kommentben vagy a blogotokon - alig várom, hogy böngészhessek szépségeket! Előre is köszi és amint meggyógyultam, jönnek a következő befejezett munkák.

p.s. tavalyi kedvenceim itt találhatóak.

2 megjegyzés:

  1. http://www.purlbee.com/babette-blanket-2/
    nagy újdonsággal neked valszínűleg nem szolgál a link, de horgolás terén itt tartok most, és imádom csinálni :-)))
    bordó-szürke-kék-piros lesz

    VálaszTörlés
  2. De jó ez a blog, köszi! Nem ismertem eddig.
    És ez a takaró is remek, sokszor csodáltam már azokat, akik képesek kitartóan egy takarót meghorgolni. :) Az én rekordom ebben a műfajban a 60x60 centis volt, pedig milyen klassz is beleburkolózni. Kíváncsian várom a végeredményt majd!

    VálaszTörlés