2010. augusztus 14., szombat

Ribizli fotózta

Ha még nem láttátok RibizliKatánál Izát, akkor kukkantsatok be hozzá! Kedvencem az első kép: a kis tündérek ugyebár dacolnak a gravitációval :)
Később pedig látható az egyik kedvenc sapim, a modell pedig elbűvölő!

Egyébként meg nem szabad nekem babákkal találkozni, mert rögtön újra szeretnék egy újat. Tegnap is járt nálunk egy nyolchetes édes csomag, én meg sziruposan elérzékenyültem, nem is értem. Azt hiszem, bőven rámfér egy kis kijózanító nyaralás két energiától duzzadó gyerekkel, akiknek valószínű nem az az elképzelésük a nyaralásról, hogy anyát hagyják az árnyékban nyugisan kendőt horgolgatni.

Na megyek csomagolni, és kívánok minden Kedves Olvasónak vidám hetet! Nyaralás után, de legkésőbb költözés után újra visszajövök.

2 megjegyzés:

  1. direkt nem szóltam, meglepinek szántam ha arra jársz ;) puszik és további minél hatékonyabb (asszem erre ez a jó szó, ugye?) pakolást!!

    VálaszTörlés
  2. A hatékony tökéletes szó, köszi. Még élvezeteset is kívánhatnál, ha ez lehetséges egyáltalán :) Kata, küldenék még neked pár dolgot meglepibe nyaralás után, csak nem találom a postacímed. Elküldöd?

    VálaszTörlés