2010. április 12., hétfő

Franciás

A hétvégén előadást tartottam egy budai gyülekezetben, és úgy szerveztük meg, hogy ketten kétfelé vittük a gyerekeket: lányos program, fiús program. Így esett, hogy végre meg tudom mutatni ezt a franciás tavaszi öltözetet, amire már olyan rég készültem. Húztam-halasztottam a fénykép miatt, most pedig úgy adódott, hogy csináltak rólunk egy csomó jó képet úgy, hogy észre se vettem - amit ezúton is köszönök a gyülekezet fotósainak.

A kabátról csak annyit, hogy elindultam, hogy turizzak magamnak egy normális tavaszi kabátot, de az ajtó közelében gyerekruhák voltak. Mondanom sem kell, hogy a felnőtt kabátoknak a megtekintéséig se jutottam. Szerintem ez a kabát az eddigi legnagyobb fogásom amúgy :)

Kénytelen voltam horgolni hozzá egy franciás-szellős kis kalapot. Az rányalatok valóban annyir illenek egymáshoz, mint ahogy látszik. Alig akartam elhinni, hogy Magyarországon járok 2010-ben, és pont olyat találok, amilyet keresek. Eredetileg egy kis gombolós sálat is szerettem volna hozzá, aztán mégis egy vállkendő mellett döntöttem, ami viszont még nincs kész. Persze a maga idejében azt is mutatom majd.

A többi képet meg csak azért mutatom, mert működésbe lépett a büszke anya effektus. Nem is értem, hogy van ez a Hófehérkében. Vajon csak azért irigykedik a lány szépségére a mostoha, mert mostoha? A magam részéről nagyon élvezem, hogy ebben a szerelésben a metrós jegyellenőrtől az indiai turistasrácig mindenki elalél Doresztől.


16 megjegyzés:

 1. Ez tényleg nagy fogás volt. :) És gyönyörű a kislányod is. :)

  Évekig pakolgattam egy csodaszép világoskék gyapjúkabátkát, ami a színe ellenére naggyon kislányos volt, de a második fiúnál elajándékoztam. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon édes ez a kabátka . De aki benne van az teszi igazán széppé :)

  VálaszTörlés
 3. Tunderi Leanyzo es nagyon edes kabat-sapka osszeallitas.

  VálaszTörlés
 4. Meg a kreatívkodós blogtársak is elalélnak. És büszkék, hogy ott lehettek a debütálásnál:)))) Még mindig szép ez a csajszi és "szerencsére" még rossz az idő, úgyhogy lehet is használni.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó a kabát és a sapi is, de a kiscsaj a legtündéribb :)

  VálaszTörlés
 6. Igazi telitalálat a kabát a sapkával. És a kisasszonynak nagyon jól áll, aki egyébként igen bájos. :)

  VálaszTörlés
 7. Annyira tetszik, hogy még egyszer jól megnézegettem, bár még nem felejtettem el a látványt. Nem csodálom a metróellenőröket sem!

  VálaszTörlés
 8. Elaléltam a lányodtól.Gyönyörű.
  Remek turis fogás!Kedvet kaptam én is!Turizni menni.:)

  VálaszTörlés
 9. Tündér kislányod van! Az enyém is ilyen típus, olyan Hófehérkés alkat, és mindenkit elbűvöl. Én is imádom az érzést!

  VálaszTörlés
 10. Az elismeréseket köszönöm és továbbítom a címzettnek :)

  VálaszTörlés
 11. El is hiszem, hogy elalèltak, cuki is nagyon ebben a szerelèsben. Alèlàs tàrgya èlvezte - gondolom - a helyzetet, a fènykèpzèst, a viràgcsokrot, az imàdatot, s a hasonlòkat.
  Pont olyanok ezek a fotòk, amiket a Marie Claire-ben szoktak lekozolni.

  VálaszTörlés
 12. hmmm:)
  engem is kísért még az élmény! :)
  szerintem a látványon túl, Doresz személyisége is legalább ennyire elbűvölő!

  VálaszTörlés
 13. Hat csak hasonlokeppen... en is nezegettem nagyon es oszinten irigykedtem:-)

  VálaszTörlés
 14. Hát bizony joggal szántál egy posztot a büszkeségeidre. Anyai felsóhajtással együtt olvastam a sorokat és néztem lánykád fotóit.

  VálaszTörlés
 15. Nagyon kedves arca van a kislányodnak, a kabátja is igazi főnyeremény, nagyon elegáns. De azért a csíkos harisnya kockás kabáttal...
  A kalapjához gratulálok, szép horgolás.

  VálaszTörlés
 16. Hát igen, a harisnyát a felsővel szoktam párosítani, nem a kabáttal. Ennyire azért még nem skatulyából húztuk ki a gyereket :D Lehet, jövőre már maga reklamál egy ilyen melléfogás miatt!

  VálaszTörlés