2010. február 1., hétfő

Hópihe-akció


Éljen a tél és a hó, és éljenek a vidám színű sapkák és sálak! És persze éljenek a kedves blogolvasók, aki tekintettel az elhúzódó és épp most bekeményítő télre, kedvezménnyel vásárolhatnak a Meska-boltomban. :)

Minden felnőtteknek való terméket (sapkákat és sálakat) ingyenes postázással küldök, ha pedig személyes átvételt kérsz, akkor a megjelölt postaköltséggel csökkentett árat fizeted. Csak add meg a vásárlás után emailben a jelszót: hópihe!

A lila évek óta telitalálat, ennek a tüzes narancsnak ne álljanak ellen a vörösesbarna hajú lányok, aki pedig inkább a visszafogott meleg árnyalatokat szereti, válassza nyugodtan ezt a tégla-mustár gombolós fazont.

Ne feledjétek, jelszó: hópihe!

2 megjegyzés:

  1. Én egy derékmelegítőt szeretnék, nem tudom, van-e rá kapacitásod? Írtam róla blogomban is, nem jelentkezett senki, pedig szerintem tök jó ötlet.

    VálaszTörlés
  2. Igen, olvastam, de mivel én kötni nem szeretek, nem éreztem magam megszólítva. Viszont tudom ajánlani Ahamát, aki fantasztikusan puha
    "mindenest" kötött nekem, az nagyjából olyan, mint amit te leírtál, csak az enyém nem végig gombos. Szóval szerintem környékezd meg őt!

    VálaszTörlés