2009. október 23., péntek

Lányos, mégsem rózsaszín

Majdnem teljesen kihasználtam az egy évet, amit a PIF ajándék elkészítésére kaptam. A megajándékozottról tudom, hogy rendkívül választékos ruhatára van, ezért mindenképp olyan sapka-sál szettet szerettem volna készíteni, ami nem egy huszadik rózsaszín darab. Ugyanakkor természetesen illenie kellett a "nagyon nő" kislányhoz, ezért esett a választásom erre a fonalra.
Van benne rózsaszín is, ugyanakkor csak finoman adagolva. A kék-fehér színek pedig szinte kívánják, hogy farmerszereléshez viselje Noika.

A sálat hosszában horgoltam körben haladva, a szegély pedig láncszemsorokkal készült. Ez egyébként már a második verzió, mert az elsőt túl fodrosnak találtam, valahogy nem kislányhoz illő volt. Így viszont már nagyon tetszett nekem - remélem, új gazdájának is.
A sapka a szokásos beret fazon, az alsó szegélyen kagylómintával.

4 megjegyzés:

  1. Igazán nagyon szépen köszönünk mindent, amíg nem írtál nevet, addig nem is tudtam, hogy rólunk van szó!! :) Nem hittem volna, hogy bárki is választékosnak tartja a Nojci ruhatárát, de örülök, ha ennek ellenére így van! Nagyon jó színek, ígérem, hogy lesz majd fotó is! :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, hát én csak csodálkozom mindig, amikor meglátom a Noika kinőtt ruháit Zorkán. Ehhez képest Doresz tiszta topisan volt öltöztetve :)
    Örülök, hogy jó lett, viselje egészséggel. Hasonlóképpen Babaúr a koronáját :D

    VálaszTörlés
  3. Koronát?? :)))

    Erről nem is tudtam! Izgalmas csomag lesz! :)

    VálaszTörlés
  4. Ó, ne viccelj, azt hittem már rég megérkezett. Azért ha még hétfőn se, majd írj egy emilt, és rákérdezek a postán. Kedden adtam fel, nem is értem, máskor max két nap. Akkor még izgulok, hogy méret jó-e.

    VálaszTörlés