2010. január 26., kedd

Befejezős játék



Iglice találta ki azt a fonalfalással nagyon közeli rokonságban álló játékot, miszerint régen elfekvő befejezetlen dolgainkat - más néven UFO-inkat - hozzuk végre kész állapotba idén. Mondjuk minden hónapban egyet.

Nekem nincs túl sok befejezetlen dolgom mostanában - illetve helyesbítek: van, de azok közül sokat azért hagytam félbe, mert meggondoltam magam, és inkább lebontom majd, mert mégsem tetszik a szín/fazon.

Januárra azért még volt befejeznivaló, mégpedig egy táska. Csak az utolsó simítások hiányoztak, a pánt és a fedél felvarrása, meg a bélés összevarrása a külső résszel. Azért sem siettem vele eddig, mert csizmaszezonban úgyis fekete táskát hordok. Na de már egyre később sötétedik, úgyhogy van remény a közeli tavaszra, vele pedig a barna cipő-táska hordására.

Különben meg jövőre majd a telet is barnára fogom hangolni, különös tekintettel arra, hogy elmélyedtem egy színekről szóló könyvben (jelenleg nem látom nyomát a weben, úgyhogy linkelhetetlen), és már tudom, hogy mi minden áll jól és mi minden rosszul nekem. Szóval érzem, ennek a táskának még nagy jövője van!

3 megjegyzés:

  1. Nekem ez nem jó, mert olyan sok azért nincs félben! Mondjuk kettő, abból egyet bontani kell, mert kinőtte a csemetém, a másikat meg csak múlt hónapban hagytam félbe, annyira nem UFO... :)

    VálaszTörlés
  2. Nem gondoltam volna, hogy fekete táskát szoktál hordani. Azt hittem színeset.
    Nem tudom, miért. Az év fonala miatt talán.

    VálaszTörlés
  3. Hát igen, azért időnként piros szatyrot, de úgy általában a cipő színét veszem alapul, csizmám meg csak egy fekete van. Nyáron megy a tobzódás a színekben :D

    VálaszTörlés