2010. január 26., kedd

Befejezős játékIglice találta ki azt a fonalfalással nagyon közeli rokonságban álló játékot, miszerint régen elfekvő befejezetlen dolgainkat - más néven UFO-inkat - hozzuk végre kész állapotba idén. Mondjuk minden hónapban egyet.

Nekem nincs túl sok befejezetlen dolgom mostanában - illetve helyesbítek: van, de azok közül sokat azért hagytam félbe, mert meggondoltam magam, és inkább lebontom majd, mert mégsem tetszik a szín/fazon.

Januárra azért még volt befejeznivaló, mégpedig egy táska. Csak az utolsó simítások hiányoztak, a pánt és a fedél felvarrása, meg a bélés összevarrása a külső résszel. Azért sem siettem vele eddig, mert csizmaszezonban úgyis fekete táskát hordok. Na de már egyre később sötétedik, úgyhogy van remény a közeli tavaszra, vele pedig a barna cipő-táska hordására.

Különben meg jövőre majd a telet is barnára fogom hangolni, különös tekintettel arra, hogy elmélyedtem egy színekről szóló könyvben (jelenleg nem látom nyomát a weben, úgyhogy linkelhetetlen), és már tudom, hogy mi minden áll jól és mi minden rosszul nekem. Szóval érzem, ennek a táskának még nagy jövője van!

4 megjegyzés: