2012. január 17., kedd

Farmerszoknya matrjoskával


Úgy egy éve vár ez a fekete farmeranyag meg a szép szövött szalag arra, hogy Do ruhatárát kicsit feltupírozzam. Az új Ottobre adta végül az utolsó lökést - persze egyik modellt sem varrtam meg konkrétan, csak valami hasonlót. Ott szövött szalag helyett ferdepánt volt a dísz és nem is a csípőrészen, hanem a fodrok beszegéséhez hsználták. Meg nem is csak egy fodor volt, hanem egymás felett elcsúsztatva kettő. Ez persze sokkal jobb is lett volna, de technikailag még mindig nem vagyok ott, hogy képes legyek egy téglalapot akkorára behúzni, amekkorára akarom vagy a minta diktálná, így maradtam az egy emeletes és nem annyira pörgős szoknyánál. Van azért rajta szép színes díszítősor meg pink farkasfog is - gyerek akarok lenni én is újra vagy legalábbis stay-at-home-mom, hogy ilyet hordhassak.

A leánygyermek elégedett, így aztán én is - a to do listámra meg felírtam, hogy ha legközelebb találkozom Zsukkával, majd jól megtaníttatom magamnak a terv szerinti mértékű behúzást.

7 megjegyzés:

  1. nem kell stay-at-home mumnak lenni ilyen szoknyahoz, ezt te is tudod jol, varrj magadnak is, aztan hajra, tessek viselni, azert, mert az ember dolgozni jar, siman jarhat vicces cuccokban is

    VálaszTörlés
  2. Ha nem akkora mint Do-é, miért ne hordhatnád?

    VálaszTörlés
  3. Dolgozni én is konzervatívabb szerelésbe járok, de ezt simán felvenném, ilyen szoknyában én is vidáman mennék dolgozni!

    VálaszTörlés
  4. Már éppen jó úton voltam, hogy minden Ottobre utáni vágyódást kiirtsak a szívemből, erre... :)
    Cuki a szoknya, szerintem is simán felvehető felnőttként is, én egy felnőtt-mintás szalaggal még magamnak is el tudnám képzelni, pedig tudod, hogy én nem veszek fel extrém dolgokat :). Pussz!

    VálaszTörlés
  5. Hordja nagy örömmel!! Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  6. Ó, nálunk kicsit más a dress code a munkahelyen, de mondjuk hétvégére persze hordható.

    Zsukka: az elmúlt két-három számban semmi érdekes nem volt, legalábbis egy átlapozás után nem vágytam rá. Ebben a mostaniban van megint - ms kérdés, hogy pont ehhez a szoknyához nem kell neked minta szerintem, csak téglalapok vannak egymáshoz varrva. De mondjuk van benne egy cuki kantáros nadrág meg az a kötényruha, ami olyan klasszikus ottobrés, meg egy cuki sapka, ami a tavasztündér jelmezhez nagyon tuti - tkp ezért vettem meg.

    VálaszTörlés
  7. Jaj ne már, szerintem egy ilyen vékony szalagos dísztítés bárhol elmegy. De tényleg. Hozzáillő színű harisnya, csizma, szerintem nagyon nőies lenne, egyátalán nem bohó.

    VálaszTörlés