2009. szeptember 22., kedd

Új sálak panyizsuzsi gombokkal


Egy bíborlila, az idei ősz kedvenc színe (ahogy Áginak ígértem) és egy barna (a láthatónál picit zöldesebb). A gombokat még nem varrtam fel, kíváncsi vagyok, tetszenek-e nektek is ebben a színkombinációban.
Egyébként ezek már igazán téliesek, a fonal gyapjú-akril keverék, az egyik kedvencem. Ha pedig valaki úgy gondolja, hogy praktikusabb lenne egy jobban takaró sál, akkor áthelyezheti a gombot pár centivel beljebb - akkor nemcsak csinos, de igazán be is takarja az egész nyakat.

5 megjegyzés:

  1. nekem nem igazan, meg talan a masodik, de nekem ezek tul kontrasztos, er ilyet irni?
    bar az is igaz, h a felvarrasnal a sal szinevel varrod fel, es akkor az kicsit visszafogottabba teszi, de nekem vmi finomabb-passzolobb jobban bejonne (el se arulom, mit tartok ehhez az asztalomon 2 napja:)

    VálaszTörlés
  2. Minden visszajelzés ér, mert ugye ezektől fejlődünk :)
    Igen, nekem is a második tetszik jobban. Az első egyik nap tetszik, másik nap nem. Na de semmi baj, még készülnek új gombok más színekben és más formájúak is. Nálam most csak háromféle gomb volt, ezekből főztem.
    Egyébként a gomb formájával meg úgy volt, hogy ami nekünk kevésbé tetszett, csupa olyan fogyott a wampon. Szóval ízlés kérdése.

    Amúgy a második sálnak - hála a mai vacsorának - végre meg tudtam határozni a színét: olívazöld.

    Mit tartasz az asztalodon? :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik mind a kettő, gombostul, mindenestül.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,
    nekem eleve a műfajjal vannak gondjaim: szerintem ezekhez szépséges, pihepuha, összetett felületű, meleg sálahoz nem illenek a kemény, sima, hideg hatású üveggombok. De ha fogy, akkor mások ezzel nem így vannak! :-)))

    VálaszTörlés
  5. Aarkus, nemrég sikerült nagyon szép fagombokat vennem. Kicsit más horgolásmintával, de fognak készülni fagombosak is. Persze az inkább rusztikus, ez meg az üveggel szerintem elegánsabb.

    VálaszTörlés