2010. május 5., szerda

Freeformok és lilák

Két freeform horgolt lila bigyót hoztam ma. Ennek az elsőnek az a különlegessége, hogy nem váltottam közben fonalat, ezek a színek a gombolyagról jöttek. Ez nem egyszerűen szép, de roppant inspiráló is, hiszen így az első rétegre rá lehet menni később, amikor már változott a szín, és ettől rögtön átmegyünk a harmadik dimenzióba. Még nem döntöttem el, hogy hajdísz vagy kitűző legyen belőle. Mit gondoltok?
Ez pedig egy freeform karkötő, gombbal erősíthető a karra és a keresztségben a "Naplemente" nevet kapta. A meskán várja leendő testi-lelki jó barátját. :)
Mindig bizonytalan vagyok, ha újba kezdek. Mit szóltok hozzájuk?

8 megjegyzés:

  1. Adél, én csodállak! Gyönyörű, amiket csinálsz! Azt hiszem, behozom divatba a horgolt dolgokat a ruhatáramba! Készíts még sok szép ilyen csodás dolgot!
    Orsi

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon-nagyon tetszik, főleg a fölső, mert az amorfabb, megfoghatatlanabb (sokoldalúbb?) a másiknál. Nem tudom, miért, de nekem mindig valami ehhez hasonló övtáska-szerűség jut eszembe a freeform dolgaidról: http://www.theartzoo.com/crochet-belt-bag/
    Arra gondolok, hogy nagyobb tér kéne nekik, hogy egészen fel kéne kúszniuk a ruhára, mint valami szép, egzotikus növény, hogy kiteljesedhessenek, kiegészítőből főszereplővé válhassanak, mert olyan szépek.

    VálaszTörlés
  3. De nem vállalsz már horgolásokítást? Mert az igen-igen jó lenne - nekem. :o)
    Mert a fene esz meg ezekért a freeform-okért.
    Mert birtokolni is akarok.
    Meg örömködni.

    VálaszTörlés
  4. Nekem rendkívül tetszik, de ez a vélemény most nem nyom a latba... hiszen vagy mindent látok vagy semmit se:-)))

    VálaszTörlés
  5. Szivesen latnam bevetesen, mondjuk Doresz hajaban. Valahogy en nem ertem a kituzot, mint konceptet. Kokardanal leragadtam:-) Szoval hajban nekem sokkal jobban elkepzelheto es a masodikrol rogton azt hittem, hogy olyan hajpant fele. De ami a kerdes, nekem tetszik, bar teny hogy segitseg kell, hogy hogyan kell hordani oket:-)
    A meskas link nem jo.

    VálaszTörlés
  6. A freeform-ot már majd magamtól, mintaolvasással vannak a bajok, tehát elég lenne egy kevés idő. Gondolom én. Barterüzletre is gondolok, már ha érdekel! :o)

    VálaszTörlés
  7. Csinálj még freeformot és nagyobb teret nekik!
    A legfelső húha kategória!

    VálaszTörlés
  8. Nem;-) valahogy mondom olyan kokarda hangulatom van es ugy erzem leugrik a ruhamrol. Azt hiszem a meret es anyagvalasztas lehet az ok. Meg, hogy en `konzervativ` vagyok es az ekszer nalam valami ko/fem. BAR!! vettem Eszterdatol csudamedalt, szoval lehet, hogy meg kituzom is lesz:-)

    VálaszTörlés