2009. december 1., kedd

Molyolásvágy a levegőben

Barátnőm, aki dúla, szokta mondani, hogy szüléskíséréskor annyi hormon cikázik a levegőben, hogy csoda, ha a szülésnél segítők - mármint a nők - nem kezdenek el menstruálni, tartsanak akárhol a normál menetben. Ellenőrizni nem tudom, én még csak szülve vettem részt szülésen, de a van valami a levegőben érzése vasárnap óta velem van.
Elég volt egy óriási konyha vágyaim netovábbja méretű munkapulttal, meg vagy 15 (?)szenvedélyesen varró-kötő-horgoló-molyoló nő és gyerek jelenléte, és én azóta le se tudok állni. Pedig már azt hittem, hogy totál fölöslegesen áll a lakás díszhelyén a varrógép, hiszen hetekig közel se megyek hozzá. Na de vasárnap óta minden más, ismét térdig gázolunk a cérnában, ami nem tudom, hogy jó-e másnak, nekem viszont igen. És éljen, mert a lányok rám ragasztották a karácsonyi várakozást, pedig a múlt héten még azt hittem, idén ez egyszerűen kimarad majd.
Szóval ha képek nincsenek is egyelőre, molyolás van, nem is kevés, bár azért dolgozni bemegyek, ha nagyon muszáj. Köszi, lányok :D

ps: Amerikának üzenem, hogy antidepresszáns helyett süssenek néha mézest barátokkal!

7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. es ha vittel volna meg mezest is;-)
    Nagyon orulok, hogy jottetek es Kristof olyan siman beilleszkedett, mintha mindennap ezt csinalna.
    Csak annyit tudok mondani, hogy folyt kov.;-)
    Ja es Zazaleat is hivtam, pont azert....

    Egyebkent tudod mi a fura, nalam is sokaig el volt teve a gep, foleg a felujitas miatt, de most megint hasznalatba kerult.

    VálaszTörlés
  3. Éljen! És én sokáig úgy gondoltam, hogy nem érzem magam jól női társaságban:-)

    VálaszTörlés
  4. Úgy éreztem, idén nem annyira lesz ránk jellemző a karácsonyi várakozás, mégis egyszer csak azt vettem észre, hogy a lakás különböző pontjain megjelentek a díszek, dekorációk. Ki tette oda őket?! Nálunk is jellemző az állandó szöszmötölés.

    VálaszTörlés
  5. Hétfőn aztán sütöttem 8 tepsi mézest, szerintem egy darabig el leszünk látva. De azért helyben megkóstoltam többfélét is!

    VálaszTörlés
  6. szeretem én is a kreatív mamis baráti körömet (így vagytok emlegetve---hú, de szép magyar kifejezés lett...)
    éljenek a blogbarátaim sokáig!!!!!

    VálaszTörlés