2013. február 23., szombat

Most már biztos felső


Már elmúlt az az esély, hogy párnahuzattá minősítsem a Do-féle freeform felsőt. Sőt, bár nem szándékosan alakítottam így, de a sárga fodrok miatt az is eldőlt, hogy ez lesz a felső eleje. Hátul valahogy furán nézne ki ez a motívum szerintem.


Az Agneta-féle sapi próbahorgolása után egyszerűen muszáj volt belefoglalni ezt a kagylósoros mintát. Egyébként Do kedvence pont ez a rész, úgyhogy a felső hátán még biztos meg kell ismételnem. 


Ahogy szemfüles olvasók felfedezhették, háromszor is ismétlődik a sárga virág: ezek arra emlékeztetnek, hogy elkezdtem egy kardit Iratmegsemmisítő Lilileinnak babyshower-ajándéknak, aztán nem bírtam befejezni, közben meg kinőtte volna a méretet  - szóval sic transit gloria mundi. De legalább így kap egy második esélyt az a pár virág. Lililein meg majd akkor kap kardigánt, amikor már nem nő ilyen eszeveszett ütemben.

Így néz ki tehát most, kb 6 hét munka után, 2 héttel a finis előtt. De azért nem teljesen reménytelen, hogy befejezem, vannak ugyanis doppingszereim. (Most jön a gyerekszáj-rovat)

- Anya, te miért nem vagy benne újságban?
- Dehogynem vagyok újságban. Az elmúlt két hónapban két cikkem jelent meg.
- Na jó, de miért nem vagy horgolós újságban? Amikor olyan szépeket csinálsz. De mondjuk most már kitalálhatnál valamit felnőtteknek is.

- Anya, ha ezt a felsőt kinövöm, elküldöm Istennek a mennybe.

Bár ez utóbbi mondat többértelmű, de én most dicséretnek interpretálom. Kellemes és kreatív hétvégét Nektek!

3 megjegyzés: