2012. szeptember 9., vasárnap

A Lunchbox

...időről időre újraéled. Ma például "paradicsomleves másképp" jelszóval olvasható új bejegyzés.


És hogy máskor is könnyű legyen odatalálni, elég csak a blogfejléc alatti sorban a Lunchbox feliratra kattintani. Bár előre látom, hogy a szeptember maradéka nem a főzésről fog szólni nálam, azért októbertől előreláthatóan minden visszaáll a szokásos kerékvágásba és újra főzök gyorsan és finomat. Szereznem kell viszont egy új lunchboxot, mert a mostani mégsem záródik olyan bombabiztosan, mint az a táskám tartalma szempontjából ideális lenne. Van valakinek bevált doboza, kedvenc márkája? A tippeket előre is köszönöm!

6 megjegyzés:

  1. Tupperware! Egy pattintás, bevágod a táskába és kész. Nekem még leves sem folyt ki benne soha. Az Örsön a bevásárlóközpontban van egy standjuk. Szólj, ha vegyek, mielőtt legközelebb itt lesztek. Andi, 11ker.

    VálaszTörlés
  2. A honlapjukon találsz árakat+méretet. Nekem a hitparádé fedőnevűből van, 3 különböző méretből 3 db.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hitparádét most nem láttam a katalógusban, de ahogy nézem a Panoráma kb. azt tudja, ami nekem kell. Megnézem, hogy eljutok-e az itteni boltba, ha nem, akkor eregetek füstjeleket, köszi :)

      Törlés
  3. Én is a Tuppert ajánlom! De ha már ott jársz, nézz körül, mert eszméletlen klassz dolgaik vannak.Kicsit húzós az áruk,de megéri,mert örök darabok lesznek.Nekem van 16 éves edényem és eszközöm is tőlük!

    VálaszTörlés
  4. no, rákerestem, s nem is kell Örsig hazamenni, Bécsben is van 21.ker-ben..:) http://www.tupperware.co.at/xchg/at/hs.xsl/999.html
    áruk valóban húzós...

    VálaszTörlés
  5. Ó, köszi! Azt hiszem, ezt a katalógust nem kellett volna látnom :D KEdvencem a tésztatáskakészítő kütyü!

    VálaszTörlés