2014. január 27., hétfő

Cameo

 Végre megmutathatom az első olyan darabot, ami már szerepelt a WIPszerdában, s azóta teljesen elkészült - első Cameo kendőm. Igen, első, ez azt is jelenti, hogy lesz második, s ki tudja, talán harmadik is. A minta annyira egyszerű, ugyanakkor ahány fonalkombináció, annyiféle arca van.


Ez itt GGH Baby Alpaka fonalból készült 4-es tűvel. A csíkozáson picit módosítottam, bár nem szándékosan. Az úgy volt, hogy azt képzeltem magamról, hogy képes vagyok fejben tartani hetekig egy egyszer elolvasott szöveget, amelyben ráadásul számok is szerepelnek. Belátom, erősen túlértékeltem a képességeimet. Miután rájöttem a tévedésre, váltottam a keskenyebb csíkokra, de tulajdonképpen még tetszik is ennek a malőrnek a következménye.


10 megjegyzés:

  1. nagyon szuper! gratulálok!!! :) nekem való színkombináció :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor megláttam a kendőt, Timi jutott eszembe :-) Nagyon klassz lett Adél, ez egy jó kendő, én nagyon szeretem hordani a Cameomat.

      Törlés
  2. szép lett! szeretem én is ezt a párost!

    VálaszTörlés
  3. az nem hiba, hanem erény, én annak látom! nagyon tetszetős a formája is, a csíkozása is

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, gyönyörű plasztikus a szélminta.

    VálaszTörlés
  5. Üdv! Nem tudom mennyire figyeled a régebbi bejegyzéseket, ezért ide is írok, bár másról kérdeznék. A dugóhúzó-sál miatt szeretnék segítséget kérni. Köszönöm: wevi25

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen! Annak, hogy elkészült, nagy szerepe van a sok szép Cameo-nak, amit láthattam a decemberi kötős találkozós és a kötős csoportokban :)

    VálaszTörlés