2012. augusztus 31., péntek

Nézegető és eredményhirdető (46.)

Melegítsünk rá a belinkelős bejegyzésre! Ahogy ígértem, szeptember elején lesz lehetőség őszre készülő projektjeiteket belinkelni az anyahajó blogon (izzítsátok a bejegyzéseket!). Nagyon kíváncsi vagyok, mi minden készül kötős-horgolós körökben, milyen színek, fazonok, milyen fonalakból.

Addig is, amíg az összes iskolakezdős anyai feladatokon átrágom magam (névcimkebevarrás, beszerzési listák kipipálása, stb.), nézzetek be a The Crochet Boulevard-ba, ahol témamegkötés nélkül lehet mindenféle horgolt munkát linkelni illetve nézelődni jobbnál jobb blogokban.

Ezzel azt hiszem, elérkeztünk a nyári játékom végéig. Szándékosan nem néztem már június óta, ki mennyit tippelt, hogy ez ne befolyásoljon a bejegyzések sűrűségét illetően. Ahogy most nézem, két tipp is érkezett a 46-os számra: Zazáleától és Strugamanótól. Kedveseim, gratulálok, és várom a színválasztásotokat! :)

És még annyit erről a nyári kalandról, hogy bár nem értem el az áhított 50-et, azért határozottan jó volt intenzívebben írni, mint máskor, és nem is olyan nagy megterhelés se időben, se témaötletben. Még mindig van talomban téma - például a fonalboltos bejegyzés. Jellemző, hogy a fonalboltok egyszemélyes vagy családi vállalkozások, így nyáron ahova mentem, mindenütt Szabadság miatt zárva tábla fogadott, így nem született erről bejegyzés. Főzős posztokat írtam ugyan, de ennél még több várható, mert florentine gasztrotúrája szerintem is szuper ötlet és próbálok lépést tartani, ahogy tudok. Egyszóval a játéknak vége, a többi meg megy tovább. Köszönöm a játszást és a drukkolást, és kellemes őszt kívánok Nektek!

7 megjegyzés:

  1. óh......
    (pirosas-bordós,őszies.ilyen van egyáltalán?)

    ugye,rákaptál a blogolás ízére újból? ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most még semmi nincs, de hamarosan lesz :)
      rá bizony, és ez volt a legfőbb cél.

      Törlés
  2. Juhúúú! Mindig vágytam egy anyahajó-féle freeform valamire! Mostanában pinkes-lilás színekben nyomulok, úh ilyen színekben szeretném a kitűzőt! Annyira nagyon örülök! :DDD

    VálaszTörlés
  3. Én nem tudtam ájönni, hogy mik azok a számok, legalább ma megtudtam... lemaradtam valami fontosról, azt hiszem :)... de az tényleg szuper, hogy gyakran írtál! Most jönnek a dolgos hétköznapok...

    VálaszTörlés
  4. KEdves nyertesek, megírjátok a postacímeteket a david.zs.adel@gmail.com címre? Legkésőbb szombaton megpróbálom feladni. Köszi!

    VálaszTörlés