tag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post9148158000078244022..comments2023-10-20T16:22:32.570+02:00Comments on anyahajó: Világűr torta tutorialanyahajóhttp://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-28130108628417228142015-05-16T18:00:51.689+02:002015-05-16T18:00:51.689+02:00Hajrá neked is, végül is mit veszíthetsz :)Hajrá neked is, végül is mit veszíthetsz :)anyahajóhttps://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-43719665721036959812015-05-15T20:57:40.314+02:002015-05-15T20:57:40.314+02:00Ez a "6 hónapig készültem lélekben és próbas...Ez a "6 hónapig készültem lélekben és próbasütéssel a torta-küldetésre" nagyon jó :-) Amúgy tökéletesen értem. Csodaszép lett, megérte, és örülök a folytatásnak (ha én is, akkor K. és Do vajon mennyire???)! Régóta tervezem, de mindig kihátrálok belőle. florentinehttps://www.blogger.com/profile/16680854600633612157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-86107773236932078272015-05-15T15:56:56.798+02:002015-05-15T15:56:56.798+02:00Köszi! Igazából nem annyira nehéz, csak ahhoz kell...Köszi! Igazából nem annyira nehéz, csak ahhoz kellett volna segítség, amikor ott álltam ragacsos kézzel és ki kellett volna nyitni a második doboz porcukrot. De így jár, aki ki akarja zárni a "zavaró tényezőket". Végül azért minden jó lett, sokat röhögtem magamon kínomban.anyahajóhttps://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-30853537494423710742015-05-15T15:54:41.627+02:002015-05-15T15:54:41.627+02:00Köszönöm :) Azt hiszem, a ragacsot legközelebb kés...Köszönöm :) Azt hiszem, a ragacsot legközelebb készen veszem én is, szerencsére sok színben kapható és az ára kb ugyanannyi, mint az sk verzióé.anyahajóhttps://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-52994260324728007562015-05-15T15:52:29.756+02:002015-05-15T15:52:29.756+02:00Köszi! A kék ragacsot kb egy óráig csináltam plusz...Köszi! A kék ragacsot kb egy óráig csináltam plusz az egynapos pihentetés a hűtőben. A tészta összeállítása 20-25 perc, sütés 45, a díszítés még max 1 óra. A sütés után ki kell hűlni a tésztának, szóval plusz 2 óra mondjuk. Nem annyira vészes, mint amennyire látványos.anyahajóhttps://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-50835808062274307102015-05-15T14:16:42.499+02:002015-05-15T14:16:42.499+02:00Nagyon menő lett! :)
Azt meg lehet kérdezni, hogy ...Nagyon menő lett! :)<br />Azt meg lehet kérdezni, hogy kb. mennyi idő egy ilyen csoda elkészítése?Mácshttps://www.blogger.com/profile/12842759742534454152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-24724594761273289322015-05-15T08:28:07.884+02:002015-05-15T08:28:07.884+02:00A ragacsos masszáktól én irtózom, így a házi fonda...A ragacsos masszáktól én irtózom, így a házi fondant egyelőre kizárva, de csodálom a munkád eredményét, gyönyörű lett ez a torta!aarkushttps://www.blogger.com/profile/10495106261513137721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2775023840795541475.post-21624454015906334642015-05-15T07:02:31.891+02:002015-05-15T07:02:31.891+02:00Nagyon jól néz ki! Micsoda munka a lehetett a fond...Nagyon jól néz ki! Micsoda munka a lehetett a fondant-készítés! Le a kalappal!Ritahttps://www.blogger.com/profile/07113859783713967639noreply@blogger.com